Terug naar site

Office 365 Advanced Threat Protection

Advanced Threat Protection (ATP) voor O365 is de ultieme verdedigingslijn tegen malware en virussen

8 april 2020

Bijna elk bedrijf wordt vroeg of laat geconfronteerd met datalekken, ransomware of virussen. Als dat gebeurt, dan ligt het werk stil. Een situatie die geld kost en die je uiteraard wil voorkomen. Nu beschikt Office 365 over een behoorlijke standaardbeveiliging. Helaas zitten hackers niet stil en gebruiken ze steeds meer geavanceerde technieken, waardoor de standaardbeveiliging niet langer volstaat. Met Advanced Threat Protection gaat O365 een stap verder. Neem geen risico en investeer in ATP om uw mailboxen, OneDrive, Teams en Sharepoint te beveiligen.

Phishingmails zijn de belangrijkste oorzaak van geslaagde cyberaanvallen

Dankzij de digitale transformatie en Office 365 kunnen we snel en efficiënt vanop elke plaats samenwerken. Cybercriminelen maken helaas graag misbruik van die brede toegankelijkheid van bedrijfsgegevens. Met phishingmails proberen ze de beveiliging te omzeilen. En met succes.

De huidige phishingmails zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Je moet op vandaag zeer goed naar een e-mailbericht kijken om te zien of het frauduleus is. Veel mensen zijn hierin wat naïef, gemakzuchtig of worden verleid om deze e-mails toch te openen of op een link in het bericht te klikken.

Volgens sommige onderzoeken ligt bijna 75% van dit onveilig gedrag aan de oorzaak van geslaagde cyberaanvallen.

Veilig e-mailen dankzij goede bewaking

Zou het niet handig zijn als een IT-specialist alle e-mails checkt voordat deze in de inbox landen? Wel dat is precies wat de Advanced Threat Protection van Office 365 doet. ATP biedt uitgebreide beveiliging door dagelijks biljoenen signalen uit Microsoft Intelligent Security Graph te benutten en miljarden e-mailberichten te analyseren.

Bescherm jezelf tegen onbekende malware en virussen, real-time time-of-click bescherming tegen schadelijke URL’s en geniet van uitgebreide rapportage en URL-traceermogelijkheden.

Bekijk hier in detail welke bedreigingen je kan voorkomen met ATP of contacteer ons voor een voorstel op maat.