Return to site

Lebon Family Day

If you can laugh together, you can work together

Naar jaarlijkse traditie zijn we eind september weer met zijn allen een dagje eropuit getrokken. Medewerkers, partners en kinderen verzamelden ’s morgens vroeg op het Kortrijkse Schouwburgplein voor een boeiende en zonovergoten verrassingstrip doorheen de stad. Dankzij onze opvallende blauwe hesjes konden we op een veilige manier onze wandeltocht aanvangen.

The Lab, een unieke virtual reality ervaring

Op de eerste plaats van afspraak werden we ondergedompeld in een unieke virtual reality ervaring. In The Lab maakten we een reis rond de wereld, schreeuwden we het uit op angstaanjagende rollercoasters en werd onze fitheid op de proef gesteld bij het spelen van computerspelletjes in een unieke virtuele setting. Niet alleen over het entertainment, maar ook over de lekkere cocktails van de professionele bartender zal nog lang worden nagepraat.

Op naar De Bokes voor een lekkere lunch

Na een korte wandeling doorheen het Begijnhof en Begijnhofpark werden we ontvangen in De Bokes. Daar kregen we met veel enthousiasme een lekkere lunch voorgeschoteld door mensen met een verstandelijke beperking of met een psychosociale kwetsbaarheid.

Texture, museum over Leie en vlas

Een wandeling langs de vernieuwde Leieboorden bracht ons tenslotte naar Texture. Het museum vertelt een verhaal over linnen- en vlasnijverheid dat getuigt van vak- en ondernemerschap, van gedurfde innovatie en van zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden. Dankzij de deskundige uitleg van onze gidsen, werden we ingewijd in de economische geschiedenis van de vlasnijverheid aan de oevers van de Golden River en konden we kennismaken met allerhande verrassende, hedendaagse toepassingen van vlas.

Aansluitend konden we op het terras van het bijhorende Damast Kaffee bekomen van de goedgevulde dag om daarna af te sluiten met een heerlijk diner in het Parkhotel.

Aarzel niet om bij een volgend contact met een van onze medewerkers eens te informeren naar hoe ze de Lebon Family Day beleefd hebben.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK