• Hoe kunnen we u helpen?

  Lebon IT Services staat garant voor performante en betrouwbare IT oplossingen, zowel on-premise als in de cloud.

   

  Consolidatie & Virtualisatie

  Omdat efficiëntie telt

  Virtualisatie verstevigt en vereenvoudigt je centrale datacenter-infrastructuur. Een verzorgd design van hypervisors, servers en storage zorgt voor een betrouwbaar en schaalbaar datacenter met de nodige flexibiliteit.

  Precies op maat van je business.

  Applicatievirtualisatie & BYOD/CYOD

  Werk slimmer, leef beter

  Gebruik je applicaties (ERP, Office, …) op elke locatie en op elk toestel. Met applicatievirtualisatie genieten gebruikers snel en eenvoudig van een consistente ervaring. Waar ze zich ook bevinden.

  Applicatievirtualisatie? Dat is altijd en overal toegang tot essentiële data en programma’s.

   

  Backup & Disaster Recovery

  Omdat uw data belangrijk is!

  Data is de belangrijkste bron voor elke business. Werken zonder e-mails of ERP-gegevens is onmogelijk.

  Een doordacht backup & disaster recovery plan laat toe om snel opnieuw op te starten nadat het noodlot heeft toegeslaan.

  Networking

  Van 10Mbps tot 40Gbps

  Een stabiel netwerk is de fundering van je ICT-infrastructuur. Applicaties, data en gebruikers worden op een doeltreffende en betrouwbare manier gelinkt. Met HP Networking heeft Lebon IT Services een strategische partner voor een end-to-end aanpak van uw connectiviteit.

  Security & remote access

  Veiligheid, prioriteit!

  Je bedrijfsgegevens zijn goud waard. Dan kan je ze maar beter optimaal beschermen. Van firewall, anti-virus, anti-spam, webfiltering tot beveiligde remote-toegang: IT-security vereist een totaalvisie. Lebon IT Services beveiligt je data en infrastructuur dankzij een doorgedreven samenwerking met strategische partners. Safety first!

  Cloud

  Achter de wolken schijnt de zon

  Saas, PaaS, IaaS, BaaS… De cloud is er en we kunnen er niet omheen. In samenspraak analyseren onze system engineers welke cloudoplossingen jouw mogelijkheden vergroten. Ondertussen werkt Lebon IT Services aan een eigen portfolio van cloud diensten.

   

  De toekomst ziet er in elk geval hybride uit!

  Lebon Monitoring

  Uniform overzicht van uw infrastructuur

  Met de Lebon Monitoring oplossing krijgt u uniform overzicht op uw ganse IT infrastructuur. Met de PRTG monitoring oplossing kunnen we uw switches, servers, routers... opvolgen. Kortom elk online device kan opgevolgd worden.

   

  Neem een kijkje op onze monitoring pagina voor meer informatie.